Πέλλετ στη Θεσσαλονίκη  ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

'Εχοντας την εμπειρία και την γνώση, επιλέγουμε να εμπορευόμαστε τα κορυφαία πέλλετ της αγοράς και σας τα προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές. Προσφέρουμε στον πελάτη το καταλληλότερο πέλλετ για τις ανάγκες του. Υπάρχουν πέλλετ που έχουν άριστη καύση σε λέβητες αλλά αφήνουν υπερβολική τέφρα όταν καίγονται σε σόμπες. Επίσης υπάρχουν πέλλετ με υψηλή θερμογόνο δύναμη αλλά γρήγορη καύση κάτι που δεν θα εξυπηρετούσε ένα φούρνο. Έχουμε εξειδικευτεί στην αγορά του πέλλετ για να σας προσφέρουμε το προϊόν που σας ταιριάζει. 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

ΙΔΙΩΤΕΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 

Genol

Χαρακτηριστικά

Το Genol παράγεται από την Μεγαλύτερη Αυστριακή εταιρία εμπορίας και παραγωγής πελλετ στην Ευρώπη, Το προϊόν δεν χρειάζεται συστάσεις με πιστοποίηση Α1 ENplus και με τα χαμηλότερα επίπεδα τέφρας στην αγορά είναι ότι ποιο premium πελλετ υπάρχει.

Περιεχόμενο: 100% συσσωματώματα ξύλου

Θερμογόνος Δύναμη: ≥ 4,8kWh/kg

Διάμετρος:  6 mm

Περιεκτικότητα Υγρασίας:  ≤ 7%

Περιεκτικότητα Τέφρας:  ≤ 0,7%

Κατηγορία: Α1 ENplus

Pellet 4U

Η Pellet 4U  παράγει και διανέμει αποκλειστικά  και μόνο πιστοποιημένα Pellet ENplus A1.

Παρέχει στους τελικούς χρήστες υψηλής ποιότητας καύσιμο με υψηλή θερμογόνο δύναμη και μηδαμινή στάχτη. Ξεχωρίζει για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό της σε όλες τις παραγωγικές, διανεμητικές και αποθηκευτικές διαδικασίες.

Ποιότητα του Πέλλετ

Η ποιότητα του Pellet είναι ένας απαραίτητος παράγοντας τόσο από την άποψη της ενεργειακής απόδοσης του προϊόντος όσο και από την ορθή λειτουργία της εγκατάστασης που χρησιμοποιείτε.  Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά πρωτόκολλα πιστοποίησης που περιλαμβάνουν όλες τις πτυχές της ποιότητας του Πέλλετ, ξεκινώντας από την πρώτη ύλη μέχρι την τελική μορφή του προϊόντος.

Το προϊόν Pellet 4U είναι πιστοποιημένο με ENplus A1, το οποίο είναι το καλύτερο αποτέλεσμα του πιο αναγνωρισμένου συστήματος πιστοποίησης ποιότητας πέλλετ σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Μεταξύ των κύριων παραμέτρων που επηρεάζουν την ποιότητα των πέλλετ είναι:

Θερμική ισχύς

Εκφράζει την ενεργειακή απόδοση του προϊόντος.

Ένα καλό Pellet που πιστοποιείται ENplus A1 πρέπει να έχει ελάχιστη θερμική ισχύ 4,60 kWh / kg.

Το Pellet 4U έχει πολύ υψηλότερη πιστοποιημένη αξία.

 

Κατάλοιπα τέφρας

Εκφράζει τη μέγιστη καύση του Pellet.

Ένα καλό πέλλετ για το οποίο πιστοποιείται με ENplus A1 πρέπει να έχει μέγιστη περιεκτικότητα σε κατάλοιπα τέφρας 0,7% κατά βάρος σε σύγκριση με το καύσιμο που έχει καεί.

Το Pellet 4U έχει πιστοποιημένη αξία μικρότερη από < 0,7%.

 

Υγρασία

Εκφράζει την περιεκτικότητα σε υγρασία μετά το στάδιο ξήρανσης του τσιπ,η οποία είναι αναγκαίο για να διασφαλιστεί η σωστή συμπίεση του πέλλετ.

Ένα καλό Πέλλετ το οποίο πιστοποιείται με ENplus Α1 πρέπει να έχει μέγιστη περιεκτικότητα σε υπολειμματική υγρασία 10%

Το Pellet 4U έχει πιστοποιημένη τιμή πολύ κάτω από το 10%.

 

Αισθητική εμφάνιση

Σε σύγκριση με τις προηγούμενες απαιτήσεις, αυτή είναι η μόνη που δεν εμπίπτει στις παραμέτρους πιστοποίησης ENplus ή σε άλλα Ινστιτούτα και συνεπώς δεν είναι δείκτης ποιότητας Πέλλετ.

Το χρώμα του Pellet μπορεί να ποικίλλει από μια ελαφριά (μπεζ) απόχρωση σε μια πιο σκούρα απόχρωση (φουντουκί). Αυτή η διαφοροποίηση οφείλεται στην μεγαλύτερη ή μικρότερη ωρίμανση των κορμών και στην παρουσία ή απουσία φλοιού.

Με προηγμένα συστήματα επεξεργασίας επιτυγχάνετε η χρήση λευκαντικών παραγόντων για να αποσαφηνισθεί το σκούρο χρώμα του Πέλλετ χωρίς όμως  την βελτίωση της απόδοσής του.

Το Pellet 4U αποτελείται αποκλειστικά από 100% αποφλοιωμένα κωνοφόρα δέντρα.

Πέλλετ Θεσσαλονίκη
Πέλλετ άσπρο Θεσσαλονίκη
GMG Premium Holzpellets
Χαρακτηριστικά

Το GMG είναι υψηλής ποιότητας Πέλλετ. Η Αυστριακή εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο στα δάση της Ρουμανίας. Το GMG Πέλλετ παράγεται από ανεπεξέργαστα ροκανίδια μαλακού ξύλου από αειφόρα διαχειριζόμενα δάση της περιοχής.

Χαρακτηρίζεται από την υψηλή θερμική του απόδοση και την ελάχιστη τέφρα που παράγει κατά την καύση του. 

Είναι η καλύτερη επιλογή για σόμπες πέλλετ και μικρούς λέβητες πέλλετ.

Θερμογόνος Δύναμη: 5 kw/h/kg

Διάμετρος:  6 mm

Μέγεθος:  ≤ 45 mm

Περιεκτικότητα Υγρασίας:  ≤ 10%

Περιεκτικότητα Τέφρας:  ≤ 0,7% (550 ⁰C)