Ποια συσκευασία καυσόξυλα ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη έχουμε εναπτύξει όλες τις δυνατές λύσεις μεταφοράς και συσκευασίας καυσοξύλων. Μπορείτε να αγοράσετε τα ξύλα σας χύδην, σε τσουβάλια, σε παλέτα και σε σάκο. Σύμφωνα με την ισχύουσα αγορανομική διάταξη τα καυσόξυλα πωλούνται σε χωρικό κυβικό μέτρο χύδην και σε χωρικό κυβικό μέτρο στοιβαχτό. Ανάλογα με τον αποθηκευτικό σας χώρο και τον τρόπο μεταφοράς που σας βολεύει, επιλέξτε τη λύση που σας εξυπηρετεί περισσότερο. Πρόσθετη δυνατότητα μεταφορέα (συνεργάτης μας) για την τοπόθέτηση των ξύλων στον χώρο σας.

Διανομή κατ'οίκον με ένα τηλεφώνημα

Τ. 2310 414022 | 23920 71515

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χωρικό m³ χύδην

Παραδίδουμε τα καυσόξυλα χύδην στο μέρος που θα μας υποδείξετε. Τα ξύλα φορτώνονται σε κυβισμένες καρότσες έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να μετρήσετε την ποσότητα πρωτού παραλάβετε.

Χωρικό m³ σε συσκευασία

Τα καυσόξυλα συσκευάζονται σε τσουβάλια για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Ένα χωρικό m³ καυσόξυλα χύδην αντιστοιχεί σε 13 τσουβάλια. Μπορείτε επίσης να προμηθεύεστε τσουβάλια με ξύλα και σε μικρές ποσότητες από τα δύο σημεία διανομής.

Χωρικό m³ στοιβαχτό σε παλέτες

Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε τα ξύλα σας σε παλέτες. Τα καυσόξυλα στοιβάζονται σε παλέτες του 1m³ & 1,4 m³. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνεται από τον κόπο της μεταφοράς και της αποθήκευσης. Οι παλέτες μεταφέρονται με γερανό στο σημείο που θα μας υποδείξετε πάντα βέβαια με την προϋπόθεση ότι μπορεί να προσεγγίσει το φορτηγό μας.

Χωρικό m³ χύδην σε σάκους

Συσκευάζουμε τα καυσόξυλα σε σάκους. Τα καυσόξυλα τοποθετούνται χύδην σε σάκους του 1 m³ και μεταφέρονται με τη χρήση γερανού στο σημείο που θα μας υποδείξετε, με τη προϋπόθεση βέβαια ότι μπορεί να προσεγγίσει το φορτηγό μας.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram

© 2016 xylagiatzaki.gr by Timoleon

Καυσόξυλα, πέλλετ, κάρβουνα, είδη barbecue & αξεσουάρ στη Θεσσαλονίκη